Words

Craft, photography, me

Myren

2 kommentarer

Forfatteren av Myren heter Arnaldur Indridason og er, som dere kanskje har fortstått, islandsk. Dette er den første boken jeg har lest som er skrevet av en islandsk forfatter.

Boken er en krimroman og er forsåvidt helt ok i forhold til sjangeren, men jeg savner litt mer spenning. Det er jo, som i de fleste krimromaner, en morder som skal finnes. I denne er dog ikke jakten på morderen hverken spennende eller intens og det er i grunnen ikke det som er hovedtemaet i boken.

Jeg fikk låne boken av kjærestens mamma og hun hadde visst fler av samme forfatter som hun mente jeg burde lese. Jeg startet med denne og tenker at jeg nok blir å låne de andre også selv om jeg ikke er veldig imponert. Det var jo litt gøy å lese en bok hvor handligen foregår på Island, et land jeg ikke kjenner så godt. Når boken i tillegg var helt grei og lettlest er det verdt å prøve flere.

2 tanker om “Myren

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s