Words

Craft, photography, me

Favorittskjørt

8 kommentarer

Det gikk opp for meg i dag at jeg helt uten å ha tenkt over det har et favorittskjørt. Det er passe langt til å brukes når det er litt kjølig – med eller uten strømpebukse – og deilig luftig når det er varmt! I dag er det litt sol, det har regnet og muligheten for mer regn er der og det er småkjølig, men varmt i sola. Sånn vekselvær altså! Da er dette skjørtet det beste. Dessuten håper jeg at det er et lykkeskjørt for i dag har jeg vært å levert jobbsøknader. Krysser fingrene! xxx

Har du noen favorittklær som er veldig anveldelige?

8 tanker om “Favorittskjørt

  1. Oi, for et fint smykke 😉

  2. Kan skjønne hvorfor du liker det skjørtet! 🙂 Så veldig deilig og behagelig ut, selv om det ser fint og anstendig ut på. 🙂
    Jeg har en cardigan som jeg elsker å tulle meg inn i, jeg er veldig glad i å ha muligheten til å skjule meg litt. Hihi. Ellers er det noen basic-gensre som går til langt over rumpa og en nyyyyyyyyydelig kjole som jeg sikkert bruker alt for ofte. 😀

  3. Glemte jo:
    // Det har du, men det gjør ingenting, for jeg er såååååå enig! Og så liker jeg å høre at andre sier det også, so keep on saying it! 🙂

  4. Favoritter må man ha! Det så utrolig godt ut da, og du kler det. Greit at det passer til så mye 😉 Hva skal du i helga da?

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s