Words

Craft, photography, me

Les gjennom teksten

10 kommentarer

Er det noe jeg ikke kan fordra så er det skrivefeil – både generelle feil og orddelingsfeil. Både jeg og andre gjør selvfølgelig feil iblant og det er greit – ingen er helt feilfrie, men det er mange som skriver feil på feil og det er ikke bra. Noen ganger kan det til og med føre til at teksten får en annen betydning enn det som var ment, eller at leseren ikke forstår teksten.

Når jeg finner blogger med mange skrivefeil mister jeg lysten på å lese dem, simple as that! Det jeg synes er verst er de som kanskje ikke har så mange skrivefeil, men som antagelig hadde rettet disse feilene om de bare hadde lest gjennom teksten før de publiserte dem. Derfor er mitt budskap: Les gjennom teksten før du publiserer den. Det kan gjøre den så mye bedre og det viser at du bryr deg om det du skriver!

10 tanker om “Les gjennom teksten

  1. Hmm…ja du har vel et poeng der 😉

  2. Sant det.. Jeg bruker mye tid på bloggen og leser igjennom, men jeg vet at det allikevel sniker seg noen igjennom. Dysleksi vettu, får en slags illusjon av og til tror jeg. Hvilke planer har du for sommeren?

  3. Høhm…. Følte meg smått truffet. Hehe…
    Skjer til stadighet at jeg publiserer uten å lese gjennom. Med dertil feil som er irriterende.
    Lenge leve latskapen, men jeg prøver å skjerpe meg 🙂

  4. Du har et godt poeng der! 😉

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s