Words

Craft, photography, me

Dømt for Drap

Legg igjen en kommentar

Dømt for Drap er en krimroman skrevet av Margaret Yorke. Den handler om en mann som er blitt dømt for drapet på sin kone uten å ha drept henne. Det viser seg at hun fortsatt lever i beste velgående da han slipper ut av fengsel etter å ha sonet i 10 år.

Boken består av 3 deler – hans liv etter å ha sluppet ut, hennes liv etter at hun angivelig er død og en tredje del jeg ikke kan avsløre. Del 2 om hennes liv er egentlig ganske kjedelig, men utenom det så er det en grei bok. Ikke fantastisk, men ikke helt borte vekk heller. Det er jo tross alt en litt annerledes historie som man ikke finner i mange bøker. Jeg tror likevel ikke dette er en bok jeg vil anbefale spesielt.

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s