Words

Craft, photography, me

Urter

6 kommentarer

Når vi skal lage middag med urter i prøver vi så langt det går å kjøpe friske urter og ikke tørkede på glass. Hver gang prøver jeg å bevare denne planten så lenge det lar seg gjøre – noe som på det meste har vært borti en måned… I sommer tenkte vi å prøve noe nytt nemlig å plante ut urtene i blomsterkassene våre etter at vi har brukt dem. Jeg må si jeg er positivt overrasket! Det begynte med en mynte som i grunnen var ganske dårlig når jeg plantet den ut, men som kom seg skikkelig og har fått masse nye blader.

Etterhvert har vi plantet ut både gressløk, persille og dill, men der er det fårløpig bare gressløken som har kommet seg (det er den som ble plantet først av de 3).

Det er ikke sikkert de andre kommer seg, men det er nå litt gøy likevel 🙂 Lurer litt på å ta inn mynten (og de andre om de kommer seg skikkelig) når det blir høst, så om det er noen som har tips til hvordan man får de til å leve inne blir jeg veldig glad!

6 tanker om “Urter

  1. Heisveis – så sMART! Så slipper dere å kjøpe nytt hele tiden – også har dere ferskvare når dere trenger det!!

  2. Så morsomt å dyrke sin egen mat! jeg har sett de har forskjellig (små) drivhus på både ikea, plantasjen og chlas olson, det hjelper sikkert på 🙂

  3. Ikke så dumt. Ferskt er nok best, men jeg er litt for lat til å drive på tror jeg:P Spirer kunne jeg kanskje hatt da hehe

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s