Words

Craft, photography, me

Pakkepakkepakke

4 kommentarer

I dag har jeg vasket på rommet sønnen bruker når han er her – så det er klart til han kommer – og vasket badet så jeg slipper å gjøre det med en gang jeg kommer hjem. Imens lagde kjæresten en nydelig middag, som vi spiste litt tidlig så vi fikk kost oss litt før han dro på øving.

Nå er jeg akkurat ferdig å pakke kofferten, eller det meste hvertfall tror jeg..! I morgen går nemlig turen nordover – først til Bodø med fly så videre med hurtigbåt. Gleder meg SÅ til å se sønnen igjen og de andre å, men mest sønnen selvfølgelig<3 Har planer om å gå masse turer og ta masse bilder! Tror jeg har en fin lang uke foran meg 🙂

Pakking er vanskelig altså, men tror jeg har fått med meg det viktigste av klær hvertfall. Har til og med pakket bikinien selv om jeg har en følelse av at det er unøvendig…

Nå skal jeg bare dusje og kose meg resten av kvelden. Deiligst<3 Har dere fine planer for kvelden?

4 tanker om “Pakkepakkepakke

  1. Ikke ork å pakke den ned – den trengs ikke!!! Eller, joda, om du vil bade i regnet, så 😉 Er det forresten hemmelig hvor i Nordland du skal? 😀

  2. Naaaw kekt! kos deg hjemme=) heheeeh ble det ikke mest sommerklær asså? Spiller typen din i band?

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s