Words

Craft, photography, me

Panserhjerte

2 kommentarer

Det er Jo Nesbbø som har skrevet boken Panserhjerte, men det visste dere kanskje. Jeg har hatt planer om å lese boken helt siden den kom ut, men den har ikke hatt førsteprioritet. Når jeg så boken i bokhylla til mamma, og boken jeg egentlig hadde tenkt å lese var litt for vidløftig, fikk jeg endelig lest den.

Boken handler om en seriemorder som blant annet bruker en kule med pigger i til å drepe. Ganske så ekkelt, men visstnok effektivt…Det er Harry Hole som prøver å løse saken mens personlige og jobbrelaterte problemer dukker opp underveis.

Jeg likte boken veldig godt og det gikk fort å lese den. Slutten er helt grei, men litt rotete synes jeg. Vil absolutt anbefale andre å lese denne!

2 tanker om “Panserhjerte

  1. Har faktisk hatt en plan lenge om at jeg skal lese den, så bør vel egentlig bare sette i gang snart.. 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s