Words

Craft, photography, me

Working girl!

9 kommentarer

Jeg er blitt bemanningsbyråhore – endelig noen som vil ha meg! Hehe. Når jeg først fikk meg jobb gikk det fort også. Jeg sendte søknad tirsdag, var på intervju onsdag, ble oppringt torsdag og var på jobb i dag! Visste ikke helt at jeg var godtatt av byrået før de hadde jobb til meg, men det var jo bare en hyggelig overraskelse.

Det er ingen toppjobb jeg har fått altså, men jeg er nå glad likevel 🙂 I dag har jeg vært på en butikk å fylt inn varer og i neste uke skal jeg ha oppfriskning på kassearbeid. Det er altså dagligvarehandel det er snakk om – noe jeg kan og trives med. Godt å ha noe å gjøre frem til jeg får fullført utdannelsen og godt å arbeide igjen. Passe sliten når jeg kom hjem i dag og har en mistanke om at det er noen muskler som kommer til å verke i morgen…

9 tanker om “Working girl!

  1. Så utrolig bra! Gratulerer med ny jobb 😀

  2. Hurra! Gratulerer sånn masse med ny jobb! Toppjobb, eller ikke, det er uansett digg å jobbe! 🙂

  3. Hei, jeg vil gjerne anbefalle http://www.bloggiat.net/ her kan du få gratis bloggshout og delta på topplisten!

  4. HURRA! Gratulerer så mye – det er greit å ha litt inntekt og noe å styre med!

  5. Det er hardt å bare måtte hoppe uti arbeidslivet på den måten ja, men samtidig er det sikkert godt å være i gang igjen. Jeg grugleder meg kjenner jeg. Uansett er det veldig lett å få seg jobb på denne måten ja, og man står fri til å bestemme litt ting selv når det passer. Og så får man lønn oftere, det liker jeg! Gratulerer og lykke til videre=)

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s