Words

Craft, photography, me

Arbeid gjør søvnen søt…

12 kommentarer

I dag har jeg skrevet under kontrakt hos bemanningsbyrået jeg har begynt å jobbe for, så endelig er det formelt at jeg er ansatt der. Jeg liker å ha det formelle på plass og nå mangler det bare at siden hvor jeg skal skrive timene mine kommer i orden så er jeg fornøyd. Ellers virker det som et skikkelig firma som jeg tror det blir greit å jobbe for.

Fra i dag til i morgen skal jeg jobbe natt for første gang i mitt liv… Litt spent på hvordan det vil gå – om jeg blir trøtt og fort sliten eller om det er helt greit. Vi er to stykker da og vi skal fylle inn varer i butikken, så det er ikke søvndyssende arbeid akkurat. Om noen av dere har tips til hvordan en bør forberede seg til nattarbeid i forhold til søvn og slik skriv gjerne noen ord i kommentarfeltet 🙂

Håper dere bærer over meg med all denne jobbpraten, men det er det som står i hodet på meg om dagene. Det vil nok bedre seg etter hvert som jeg kommer mer inn i det og blir vant med å ha en jobb. Ha en finfin dag alle fine!

Avslutter, som sist, med et flott bilde av meg selv! Haha.

12 tanker om “Arbeid gjør søvnen søt…

 1. Dette med å sove kommer du fort inn i, men jeg pleide å sove en 2-3 timer før jeg skulle på nattevakt og til jeg våknet (12-13 tiden) etter vakt. Jobbet 21.00-06.00.
  Mulig jeg hadde måttet sove litt mer/anderledes nå, men det vet jeg jo ikke.

  Lykke til og gratulerer med jobb 🙂

  • Takk takk 🙂
   Jeg prøvde å sove i går kveld, men det ble bare litt over 1 time så var det over… Sov til litt over 12 i dag da 🙂 Litt spent på om jeg blir trøtt senere i dag.

 2. Noe sier meg at du fikk noen kutt…? :p Hehe iallefall i følge twitter. Men spennende med ny jobb ja. Jeg jobbet i et bemanningsbyrå tidligere, og var veldig opptatt av at de innleide hadde kontrakt 😉

  • Renate og kniv går aldri bra, så jeg traff fingrene noen ganger..! Hehe.
   Spennende med ny jobb da og især siden jeg er på flere butikker og får jobbe med mange jeg aldri har møtt før!

 3. Så utrolig spennende! Svigermoren min har jobbet natt i flere år og hun pleier alltid å sove lenge, for så å sove middagslur i tillegg. Ellers vil jeg anbefale kaffe og battery, hehe 😉 Håper det har gått fint!

  • Jeg hadde veldig lyst å ta en middagslur, men tenkte det ikke var så lurt og lot vær. Kanskje jeg unner meg det neste gang 😉
   Det gikk veldig bra og jeg skal høre om jeg kan få flere slike vakter 🙂

 4. Wææææ, spennende!!! Lykke til, hihihi! Selv har jeg jo bare jobba dag og aften, så natt kan jeg ikke gi deg noen ord om, egentlig! Fortell hvordan det går 😀

 5. Ikke spør meg iallefall. Går greit den natta jeg er oppe, men sliter med døgnrytmen i flere uker etterpå.. Mååå du ha den der kodetingen på bloggen? Sjukt irriterende

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s