Words

Craft, photography, me

Pai med kylling

6 kommentarer

Jeg har ofte tenkt at jeg burde prøve å lagen pai en gang, sånn ordentlig med bunn og greier og ikke bare smuldrepai. I dag fikk jeg endelig prøvd det og det ble kjempegodt! Jeg gikk ut fra denne oppskriften, men hadde i bare 1 rødløk, 1purreløk i stede for vårløk og jeg glemte timian. Dette er nok ikke siste gang jeg lager pai, men det er mulig jeg blir å variere litt på hva jeg har i selv om denne var veldig god.

6 tanker om “Pai med kylling

  1. Åh, den såg jo supergod ut! Har aldri laget pai før jeg heller.. må snart skjerpe meg på kjøkkenet 😉 Når det gjelder kornblandingen ble den veldig god ja. Veldig raskt og enkelt var det også 🙂

    • Den var supergod 😛
      Kanskje jeg skulle være lur at jeg skriver handleliste og drar på butikken med en gang, så kan jeg lage musligreie etterpå! 😀

  2. Denne ser GOD ut!! Jeg skal ha den i bakhodet til jeg skal lage middag neste gang!!!

  3. Det er så utrolig godt med pai, kan kanskje ha noe med at jeg elsker butterdeig, hmm. Er det ikke det man bruker? Haha!
    Denne så utrolig god ut 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s