Words

Craft, photography, me

Nightwish

6 kommentarer

I går jobbet jeg til klokken 21, så jeg gikk av bussen hjemme nærmere klokken 22. Det som møter meg utenfor bussen (utenom regn og masse folk) er lyden av Nightwish som spiller i borggården. Jeg snur meg, skimter lysene fra scenen og tenker faen der skulle jeg vært! Jeg hadde glemt, eventuelt slått fra meg, hele konserten inntil jeg ble minnet på det da jeg gikk forbi borggården tidligere på dagen i går, men da var det for sent for jeg hadde jo sagt ja til jobb. Kvelden i går var jeg lei meg, sint på meg selv og smått frustrert for jeg tror det hadde vært herlig å vært der. Har bare meg selv å skylde på da, så jeg får heller gripe muligheten om de skal spille her senere. Var noen av dere der?

Bildet er lånt fra Adressa

6 tanker om “Nightwish

  1. Noop, men var på Kent i Bergen da 😉

  2. Var der.. Fy faen kan jeg bare si, Angrer ikke på at jeg dro nei men synd at konserten var så kort.. til og med når det er en eneste konserten i norge.

    • Leste i avisen at den varte bare litt over 1 time og synes det hørtes litt lite ut ja… Men hadde vært gøy å vært der for jeg har forstått at det var litt av et show!

  3. Så utrolig kjipt, da! Skulle gjerne vært der selv, de er utrolig flinke.
    Får håpe du får dratt neste gang 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s