Words

Craft, photography, me

Dinas Bok

Legg igjen en kommentar

Dinas Bok er skrevet av Herbjørg Wassmo, som har skrevet flere kjente romaner. Jeg har lenge tenkt at dette var en bok jeg skulle lese og nå angrer jeg på at jeg ikke gjorde det før.

Boken handler altså om Dina, en ung dame med sterke meninger som ikke er redd for å gjøre det som faller henne inn – om det er sosialt akseptert eller ikke. Jeg ble trollbundet av Dina og hennes liv og la fra meg boken flere ganger på slutten bare for at jeg ikke ville at den skulle ta slutt.

Nå har jeg funnet ut at det er en triologi hvor dette er første bok og håper jeg får tak i de andre snart, for dette vil jeg ha mer av. Jeg har også tenkt å lese flere bøker av Wassmo for jeg har en mistanke om at skrivestilen hennes går igjen – lettlest og fengende. Akkurat som jeg liker det!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s