Words

Craft, photography, me

Granola

4 kommentarer

Endelig har jeg fått gjort noe jeg har tenkt på lenge, nemlig å lage granola. Jeg har også fått stilt min nyskjerrighet da jeg fant ut at grunnen til at det heter granola og ikke bare frokostblanding er at den har vært i stekovnen. Kanskje ikke helt nøyaktig definisjon, men noe i den duren hvertfall.

Jeg lagde en ganske enkel etter denne oppskriften. Siden jeg bare hadde mandler ble blandene nøtter bare mandler, men jeg skal prøve å få med litt fler neste gang. Pluss at jeg har lyst å ha tranebær i den – må bare på en butikk som selger det først… Granolaen ble uansett kjempegod og skal lages flere ganger! Anbefales 🙂

4 tanker om “Granola

  1. Så det smaker ikke annerledes heller? Ikke dårlig 😉

  2. Det så utrolig godt ut! Man kan jo nesten ha i hva som helst etter ønske, smart! 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s