Words

Craft, photography, me

Mer Dina

8 kommentarer

Hadde en rolig søndag i går hvor jeg endelig fikk vasket badet etterfulgt av bytur og kafè med fine venninna. Måtte innom Platekompaniet en tur også for helt siden jeg leste boken om Dina har jeg hatt lyst til å se filmen igjen (så den rundt den tiden den kom ut, men hadde glemt hvordan den var). Når vi kom hjem lagde kjæresten pizza, så da ble det en klassisk kosefilmkveld<3

Jeg hadde som sakt glemt av hvordan filmen var siden sist jeg så den så det var litt skuff at den var på engelsk pluss at det manglet mye fra boka, som det gjerne gjør, men ellers er det en god film. Jeg må jo også skrye av det fine landskapet der de har filmet den – ikke langt fra der jeg er født og oppvokst! Har du sett filmen?

8 tanker om “Mer Dina

  1. Nei, det har jeg nok ikke 🙂

  2. Jeg har aldri hørt om filmen eller boka engang, jeg!! Kanskje ikke heeelt min film? Jeg vet ikke helt

  3. Husker mamma hadde «Jeg er Dina» (Det er den du mener?) på VHS, og da jeg så den ble jeg faktisk redd. Måten hun var på skremte meg, men bra film 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s