Words

Craft, photography, me

Kakekos

2 kommentarer

I går feiret vi kjæresten med åpent hus fra klokken 12 og utover. Det var folk her stort sett hele dagen fram til i 6-7 tiden på kvelden. En litt slitsom, men veldig koselig dag 🙂 Jeg hadde jo selvfølgelig en plan om å ta masse bilder og friste dere med kaker her på bloggen, men den gang ei… Det ble ikke tatt bilde før i dag og dette er det som var igjen.

Heldigvis for oss var det ikke så mye igjen, så vi slipper å bli alt for tykke (ingen fare når det gjelder kjæresten da, men mer for meg…). I dag har jeg svettet litt på mølla, så jeg håper litt av det jeg har spist ble borte! Resten av dagen skal brukes til litt husarbeid og avslapping – som vanlig på en søndag. Hva bruker dere søndagen til?

2 tanker om “Kakekos

  1. Hihhiih, kaker, altså! Og man må jo smake LITT når det først er bursdag! Den ser da god ut! Og gratulerer sjææææsten fra meg, hihi!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s