Words

Craft, photography, me

Utfordrer meg selv

4 kommentarer

Det finnes en del ting jeg synes er skummelt å gjøre, men jeg har bestemt meg for å utfordre meg selv litt å gjøre ting jeg kanskje ville sakt nei til tidligere. I dag gjorde jeg en slik ting – jeg var med kjæresten på øving og tok bilder av bandmedlemmene mens de øvde! Helt greit å ta bilde av kjæresten og brodern (de spiller i samme band) som jeg kjenner godt, men de andre har jeg bare møtt et par ganger før. Det var – som det ofte er med slike ting – skumlest til å begynne med, men så løsnet det litt etter hvert. De konsentrerte seg jo om å spille og ikke om meg, så jeg fikk holde på for meg selv så lenge jeg ikke gikk i veien. Så nå har jeg vært «fotograf» for en dag og det viste seg å være like gøy som jeg innerst inne trodde det ville være. Det er meningen at de skal bruke bildene på Facebooksiden og en mulig hjemmeside, så det blir spennende å se når de blir lagt ut. Jeg vil ikke bruke bilder av folk her uten at de vet om det, men her er noen får av de jeg tok.

Har dere gjort noe dere var redd for i det siste?

4 tanker om “Utfordrer meg selv

  1. Det er vel litt viktig at man utfordrer seg selv ja 🙂 Kan ikke huske noe spesifikt jeg har utfordret meg selv på i det siste men 😉

  2. Så tøft!! Det er jo supergod trening!! Jeg elsker å bli god – i alt mulig – så jeg prøver nytt hele tida!!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s