Words

Craft, photography, me

Kupp på VIP-åpning

8 kommentarer

Jeg var på såkalt VIP-åpning på Sirkus Shopping i går kveld. Jeg kaller det såkalt fordi at alle kunne komme dit så, VIP var vel litt overdrevent spør du meg. Anyway, det var underholdning der med Sirkus Eliassen og Vinni – artig å se og høre dem i virkeligheten 🙂 Den egentlig grunnen til at jeg dro (forutenom å møte fine venninna) var å se om jeg fant meg en jakke. Det var jo mange gode tilbud på de forskjellige butikkene, så selv om jeg ikke hadde bestemt meg for hvilken jakke jeg ville ha var muligheten stor for å finne noe. Gjett om jeg ble glad da jeg på en sportsbutikk fant en Bergansjakke til under halv pris! Det var ikke tvil – jeg måtte kjøpe den. Jeg har hatt lyst på en slik siden jeg lånte mamma sin en gang i sommer, men de koster jo en del så det har ikke blitt. Nå er jeg altså den lykkelige eier av en fantastisk jakke og må si at kvelden var både hyggelig og vellykket!

8 tanker om “Kupp på VIP-åpning

  1. Elsker Bergans, bare så synd det er så dyrt. Man må jo bare slå til når det kommer ett så godt tilbud 🙂
    Fin jakke 🙂

  2. Halv pris, ikke verst!! Gratulerer så mye med flott jakke!

  3. Hæææærlig! Den var veldig deg ja;) Jeg skulle også hatt ny, så jeg kan ha min gamle kun til jobb. Menmen. Jeg så mest på hvilke butikker som var det på åpningen, alt for mye folk til at vi gadd å se så mye inni 😛

  4. Fin jakke!! For et kupp! 😀 Jeg har to Bergansjakker selv, to vinterjakker, den ene fikk jeg av mamma og pappa, og den andre kjøpte jeg på 70% salg. ELSKER dem. 😀 Vil ha en sånn uforet jakke til aktive dager om vinteren, og litt kaldere vår- og høstdager, men det får komme etterhvert. Det er så mye fiiiiiint! 😀

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s