Words

Craft, photography, me

Tannlege

8 kommentarer

På fredag var jeg til min årlige sjekk hos tannlegen og jeg priser meg lykkelig for at jeg ikke lider av tannlegeskrekk. De finner altså hull hver gang, så i morgen blir det borring – igjen. Det som lider mest er vel kontoen min, men hva betaler man vel ikke for å slippe tannverk?! Det er vondt det… Må man så må man, men da er det jo nesten en trøst at tannlegen har fint dørhåndtak i det minste.

Wish me luck!

8 tanker om “Tannlege

  1. Huff, jeg vil (nesten) heller ha tannverk enn å gå til tannlegen. Men siden jegklarer å huske mitt eget beste av og til, så skjelver jeg meg avgårde til tannlegen en gang i blant 🙂
    Lykke til i morgen 🙂

  2. Positivitet – hurra! Lykke tiiiil! Håper han får tak i Karius og Baktus 😉

  3. Huff, jeg er vel ikke superfan av tannlegen…:) Masse lykke til i morgen! Og dørhåndtaket var jo faktisk superkult!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s