Words

Craft, photography, me

Hva er dette?

10 kommentarer

Da jeg så ut vinduet når jeg sto opp i dag var det skikkelig snøvær ute – det er det enda forresten -og da er det litt rart å tenke på at for et par dager siden var det nydelig høstvær! Jeg liker snøen også, men den er finest når det har snødd seg ferdig og den bare ligger på bakken.

Det jeg egentlig ville snakke om var noe jeg tok bilde av her om dagen – ja, når det var fint høstvær. Jeg tror aldri jeg har sett noe som ser slik ut før og lurer derfor på om det er noen som vet hva det er og om det eventuelt er spiselig? (Nå håper jeg bare at det ikke er noe helt normalt, som en nype, bare med litt rar form..! Hehe.)

10 tanker om “Hva er dette?

  1. Det snør alle andre steder enn her. Jeg vil og ha snø 😀
    Vet forøvrig ikke hvadere på bildet er.

  2. Definitivt nype søta 😉

  3. Meget spesielt og vakkert. Ja, vi fikk sannelig vinteren til Trøndelag idag 😉

  4. tenkte på nype jeg også, men formen var veldig rar og annerledes.. kanskje den tilhører nype familien – eller hvilke familie nypen går under;)

  5. Aner ikke jeg, men ser vel ut som en nype? 🙂 Snøen har forøvrig vært innom Bergen også, men nå ser det ut som om den regner vekk. Takk og lov for det!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s