Words

Craft, photography, me

En nype er den runde eller ovale frukten til planter i roseslekta, og er typisk rødlige til orange i farge

6 kommentarer

Det viser seg – som fine venninna sa i kommentarfeltet – at det som er på bildet er en nype. Litt kjedelig at jeg ikke hadde funnet noe nytt og spennende..! Hehe. Neida, jeg hadde vel egentlig ikke forventet det. Artig å se nyper med litt annen form selv om jeg nok ikke hadde giddet å rensket spist dem. Om dere vil vite mer og se flere nypebilder er det bare å google!

Fine venninna kan også andre ting enn å identifisere nyper. I dag hadde vi en kaffedate og da jeg sendte melding for å høre når hun var klar fikk jeg til svar at hun var på tur på trening. Siden det da ikke ville bli kafè før hun var ferdigtrent kunne jeg jo ikke være dårligere, så da ble det trening på meg å. God motivasjon med andre ord 🙂 Jeg trengte den også siden jeg egentlig ikke hadde tenkt å trene i dag selv om jeg visste at jeg burde – så takk for den!

6 tanker om “En nype er den runde eller ovale frukten til planter i roseslekta, og er typisk rødlige til orange i farge

  1. Åh, folk som inspirerer til trening, det liker vi, hurra! 🙂
    Og folk som kan ting. Tenk at det er en nype. 😀

  2. Fine venninner liker man vettu! 🙂

  3. Nype…. hmmm, så spennende! Og så flink som trener! Det føles sååå godt etterpå!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s