Words

Craft, photography, me

Stjernekamp

2 kommentarer

Jeg innrømmer det – jeg ble hekta! Stjernekamp er et program jeg til å begynne med bare syntes var dumt, men etter at vi -i mangel på noe annet – hadde hatt det på et par lørdager begynte jeg å like det. Jeg fikk til å med et par favoritter som var Rein Alexander og Tuva Syvertsen. Jeg stemte til og med på Tuva sist, men ikke si det til noen.

På lørdag er det finale og da står det mellom Tuva og Rita Eriksen. Dere har vel forstått hvem jeg heier på 😉 Noen flere som har fulgt med? Hvem håper dere i så fall vinner?

Her er en av Tuva sine opptredener

Fantastisk!

2 tanker om “Stjernekamp

  1. Jeg BURDE jo fulgt med siden jeg digger Valkyrien Allstars, men jeg ser ikke på tv, så da blir det ikke 😉 Men jo – Tuva er RÅ!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s