Words

Craft, photography, me

Høstbilder mot en skummel vår

4 kommentarer

I dag sto jeg opp tiiiiidlig – hvertfall til meg å være… Grunnen var et møte som omhandlet en mulig Bacheloroppgave hos en bedrift. Tenk at vi skal velge oppgave denne uken! Jeg er spent, livredd og gleder meg til juni når alt er ferdig, men jeg skal nok komme meg gjennom et siste vårsemester selv om det i stor grad består av en siste oppgave.

Her er noen høstbilder så jeg kan tenke på den fine høsten vi har hatt i stede for den skumle våren som kommer :-S

4 tanker om “Høstbilder mot en skummel vår

  1. Lykkelykke til, hihi ❤ Tror du kommer til å klare det med glans!

  2. Fine bilder.
    Og den våren blir sikkert ikke så skummel som den virker som 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s