Words

Craft, photography, me

Piece of my Heart

4 kommentarer

Fantastiske Tuva! At ikke hun vant Stjernekamp er uforståelig for meg, men så er jo ikke jeg så glad i stilen til Rita Eriksen (hun som vant) heller da. Grunnen til at jeg ikke har skrevet om dette før er fordi jeg har ventet på at videoen av Tuva som synger Janis Joplin «Piece og my Heart» skulle komme. Nå er den her og jeg får fortsatt gåsehud av å se det. Helt rått!

4 tanker om “Piece of my Heart

  1. Kult! Men dumt at hun ikke vant da.. jeg for min del såg ikke på noen program men 😉

  2. Jeg så ikke alt fra starten, men kommer nok til å sjekke ut opptakene som ligger på nett. Finalen så jeg. Men kjeda meg litt over låtvalgene og at det ikke var så mye nytt. Synes Tuva er sær. Enten så liker man henne godt ellers så skjønner man ikke greia. Hun har en veldig spesiell stil og er derfor kanskje ikke så allsidig som vinneren. Noe er kult, men den egne musikken hennes var skikkelig rar synes jeg;) Mine to favoritter gikk ut da hehe

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s