Words

Craft, photography, me

Kalde dager

6 kommentarer

Det er kaldt ute for tiden – til informasjon om du ikke har oppdaget det altså! Det er kaldt inne også, så her om dagen måtte jeg kjøpe meg ullundertøygenser for å holde varmen på jobb. Jeg har bodd i genseren siden da, for den er skikkelig god og jeg liker fargene. Så er det jo Pierre Robert som er en favoritt hos meg.

Forutenom å fryse går dagene til jobb, internett, spise og strikke. Og litt shopping for å få unna julegavene som skal kjøpes. Har bare kjærestens gave igjen nå tror jeg og litt småtteri. Er dere ferdig med julegavene?

6 tanker om “Kalde dager

  1. Ferdig?
    Har ikke begynt. Tiden har løpt litt avgårde mellom jobb og sykt barn. Rekker det nok likevel 🙂

    Ha en strålende dag i kulda 🙂

  2. De er så mye og gode, wii! Akkurat nå er det ikke SÅ kaldt – men det har vært bitende ei stund her også! Ingen snø enda..

  3. Liker merket veldig godt jeg også, men har mest treningsklær ennå da.. Lite gaver som skal kjøpes, men må begynne å se skikkelig snart ja=)

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s