Words

Craft, photography, me

Up North

4 kommentarer

Jeg kom nordover i går og hva møtte meg? Ingen snø! Vi har jo godt med snø i Trondheim, men her – helt tomt… Håper det kommer litt etter hvert, men i mens får jeg utnytte at det går an å gå tur på plasser hvor det er tungt å gå når det er snø.

Ellers var det SÅ godt å se sønnen igjen. Han har vokst siden sommeren og har snart tatt meg og mine 177 cm igjen! Faren min har kjøpt seg nytt kamera som han driver å tester ut. Jeg er villig modell og da ble det et par fine bilder.

Var å fikk stusset håret mitt mens jeg ventet på å komme meg videre fra Bodø i går. Frisøren brukte rettetang og jeg fikk høre at jeg lignet på kjæresten da jeg kom hjem til foreldrene! Hehe. Nå har jeg vasket det og er mitt sedvanlige meg igjen.

4 tanker om “Up North

  1. Koselig bilde=) Hehe er dere like da?:P

    • Takk 🙂
      Om jeg og sønnen eller jeg og faren min er like? Vi er vel litt like alle sammen, men jeg synes sønnen min ligner mest på faren sin, jeg ligner mest på pappa, men har mammas humor 😛

  2. Vi fikk snø for et par dager siden, vi, og ellers har det jo egentlig bare vært bart og kaldt!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s