Words

Craft, photography, me

Lykkens Sønn

Legg igjen en kommentar

I julen leste jeg ut Lykkens Sønn av Herbjørg Wassmo. Dette er andre bok i en triologi hvor Dinas bok er den første.

Boken handler om Dinas sønn Benjamin og hans oppvekst og liv. Jeg skal ærlig innrømme at denne boken ikke sto helt til mine forventninger – som dog er høye. Usikker på hvorfor, men jeg greide ikke helt å få taket på denne Benjamin og jeg liker boken best når Dina dukker opp (ikke så rart kanskje).

Når det er sakt angrer jeg ikke på at jeg leste den og jeg gleder meg til den tredje boken, som nok ikke vil bli den samme om jeg ikke hadde lest nummer to. Så selv om jeg ikke fikk helt tak på boken ser jeg at den har betydning for neste bok slik Dinas bok hadde for denne.

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s