Words

Craft, photography, me

Nytt år! Nye muligheter?

6 kommentarer

Da har jeg startet på det nye året! De nye julekiloene og noen kilo som er litt eldre skal av, så helgen har gått med til å spise sjokolade og potetgull som lå i skapet (jeg har gjort andre ting også altså) slik at de ikke skal ligge der å friste meg helt til jeg må spise de å få dårlig samvittighet. Treningen er kommet i gang (har faktisk trent litt i julen også!) og i dag ble badet rent – noe som nesten er en treningsøkt i seg selv..!

Jeg skal ikke bare trene, men bruke store deler av vinteren og våren på å skrive bachelor – noe som ikke går fremover… Å vente på at andre skal innkalle til møte slik at vi kan få litt mer informasjon og planlegge hvor/når vi skal komme i gang er så kjipt. Jeg ville jo helst startet med en gang slik at jeg har litt mer oversikt og struktur på dagene og ikke minst for å få startet på oppgaven. Venting er ikke noe for meg altså!

Lekte meg litt foran kameraet i dag så dagens bilde er meg som viser hvor sterk jeg er samtidig som jeg viser frem min nye genser og nye strømper! (Sånn går det når jeg ikke har annet å gjøre om dagene)

6 tanker om “Nytt år! Nye muligheter?

  1. Oi morsom strømpebukse da! Hvor er den i fra? Kjenner at jeg misunner deg skrivinga.. Du har jo litt å tenke på da=) Hva skal du skrive om?

    • Det er bare knestrømper som jeg kan dra langt opp 😉 Fra Gina.
      Vi skal skrive om/lage en lyssensorting… Kan sikkert forklare bedre når vi kommer i gang med oppgaven.

  2. Lykke til med både trening og bachelor. Kiloene kan du forøvrig sende sørover. De mottas med takk 🙂

  3. TREN GOOD! Lykke til, wiiihuu!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s