Words

Craft, photography, me

«Ny» flyplass

8 kommentarer

Jeg må få skryte litt av flyplassen i Bodø etter oppussingen – det er virkelig blitt bedre! Før var det en spiseplass før man gikk gjennom sikkerhetskontrollen og en liten kiosk på andre siden av kontrollen. Nå er det en stor Narvesen med sitteplasser før sikkerhetskontrollen og etter kontrollen er det en spiseplass og en stor kiosk. Moderne og bedre for oss som skal reise spør du meg! Det eneste som  drar ned er at det var litt vanskelig å finne veien ut når man kommer med fly, men det er mulig det blir bedre skiltet etter hvert.

Tok noen bilder av innredningen på spiseplassen – kult? 🙂

8 tanker om “«Ny» flyplass

 1. HEYYYY dette begynner jo å se bra ut, jo!!

 2. Tok fly fra Bodø for ett par år siden. Da var det ikke mye å skryte av nei. Nå er det vel heller skjelden småflyplassene i Norge er noe å skryte av, men det er jo greit at de pusser de litt opp.
  Ser riktig så fin ut 🙂

 3. Ooh fany flyplass da. Minner lite om det, og ser ikke ut som det er i Norge en gang;) Har vært i Bodø en gang, men aldri med fly. Så det vil jeg en gang=)

  • Som du kanskje ser heter spiseplassen Food Factory og jeg tror bare jeg har hørt om , men ikke sett det før. Kanskje det er en kjede som er på vei inn i Norge?! 🙂

 4. Oooooh, det har virkelig blitt noe helt annet der hjemme! 🙂 Gleder meg til å se neste gang jeg skal hjem! 🙂
  I Oslo er det en restaurant som heter Food Market, så de er nok litt like. Spennende. 🙂

  • Husker ikke Food Market i Oslo, men kan godt hende det er litt av det samme. Du får vel ikke sett så mye når du komme til byen, men om du reiser tilbake med fly kan du jo gå litt tidligere gjennom sikkerhetskontrollen 😉

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s