Words

Craft, photography, me

Kontaktlinsefin

Legg igjen en kommentar

Etter ca ett år med briller har jeg bestemt meg for å få meg kontaktlinser igjen. Ikke for at det er noe problem å bruke briller, men for å bytte litt på det, og av og til savner jeg linsene. For eksempel når jeg står i dusjen og skal barbere leggene mine, når jeg er i Pirbadet og når jeg skal sminke meg – ikke bare bare å sminke seg når man må stå med hodet borti speilet for å se skikkelig..! Hehe.

Jeg var hos opikeren i dag for å sjekke at synet var like dårlig som sist og da fikk jeg beskjed om at det var ikke bare å begynne rett på med linser igjen. Siden jeg hadde gått så lenge uten var det nesten som å begynne på nytt igjen så her må jeg prøve meg litt frem, men jeg tenker (og krysser fingrene for) at det skal gå greit. Til min store overraskelse så fikk jeg et par linser med en gang da de hadde noen som passet mine «mål» på lager. Det er nesten så jeg skvetter litt hver gang jeg ser meg i speilet, for jeg ser jo helt merkelig ut før jeg blir vant med det. Siden ansiktet mitt ikke er fotofint i dag slenger jeg med et gammelt bilde av meg uten briller.

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s