Words

Craft, photography, me

Frukt og bær

4 kommentarer

Vi har vel alle perioder hvor vi spiser mer av en sort mat enn vi gjør ellers, det har hvertfall jeg. Akkurat nå er det frukt og bær som står øverst på lista, så det har blitt litt fruktsalat i det siste. Det er jo så godt at man ikke trenger noe tilbehør, men siden det var lørdag i går ble det både vaniljesaus og sjokoladesaus på toppen – NaM! Hva spiser dere mye av for tiden?

4 tanker om “Frukt og bær

  1. Jeg har jo verdens beste unskyldning for å ha dilla på ett eller annet nå, men har jeg det? Nei….. Med unntak av litt pistasjeis m/sjokoladebiter i ny og ne.
    Gi meg en craving og det faderlig fort 😉

    Frukt og bær er jo forøvrig veldig godt, men jeg har en tendens til å spise mest av det på sommeren.

  2. Dette innleggen har jeg unngått fordi jeg har hatt sååå lyst på bær i helga. Men har hatt farrang så har ligget rett ut i to døgn uten å spist noe, og nå etter to dager til så er fortsatt ikke ting topp. Jeg har med andre ord lyst på alt fordi jeg er sulten, samtidig ingenting fordi jeg er redd for å bare få vondt i magen eller noe

    • Det tar dessverre litt tid før ting normaliserer seg etter en sånn omgang… Håper du er skikkelig frisk snart og kan kose deg med både det ene og det andre<3

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s