Words

Craft, photography, me

Da er vi i gang!

10 kommentarer

Endelig har jeg fått kjøpt inn en egen perm for skriv angående bacheloroppgaven -det betyr at vi er i gang! Vi hadde møte med bedriften, som har laget oppgaven, før helgen og der fikk vi omvisning og adgangskort. I dag har vi vært på skolen og jobbet litt og i morgen skal vi møtes på bedriften hvor vi har fått egen plass hvor vi kan sitte å jobbe. Veldig godt å kjenne på at vi er i gang, men jeg må innrømme at jeg fortsatt er litt redd… Det heldigvis for sent å snu, så nå blir det endelig bachelor og jeg kan si meg ferdig med utdanningen min om noen få måneder 🙂

10 tanker om “Da er vi i gang!

  1. Weeee, kaff i morra da 🙂

  2. Åh, så spennende! Gleder meg til du er en bachelor rikere, hurra! 🙂 Lykke til!

  3. Håper du har en like morsom å lærerik periodene som jeg hadde med oppgavene min=) Det blir bra sjø! Er det en helt ny gjeng du sitter sammen med nå eller?

  4. Så spennende, ønsker deg masse lykke til med bachelor oppgaven:)

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s