Words

Craft, photography, me

Treklokke

6 kommentarer

Flere har den siste tiden hatt reklame for en nettbutikk som heter 21 Diamonds rundt bloggen sin. Jeg er glad i forskjellige klokker – noe denne butikken selger – og la derfor merke til dem. Da jeg så litt nærmere på klokkene viste det seg at de var laget av tre – så kult! Ikke var de så dyre heller, men jeg er litt skeptisk og lurer på om de går fort i stykker. Hva tror dere? Flere som liker dem?

Bildene er linket.

6 tanker om “Treklokke

  1. Disse var da morsomme!! sv – What? Så du meg igjen uten å si i fra?:P

  2. De er jo kule, de! Men om de går i stykker…. Det vet jeg ikke, det – og jeg klarer ikke tenke meg til det heller. Kanskje? Heeheheh. Kanskje du kjøper ei så kan du fortelle oss det 😉

  3. Oh, snedig! 🙂 Men, ganske ugreit å vite på forhånd. Du må nok kjøpe og teste!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s