Words

Craft, photography, me

Min tur

2 kommentarer

Jeg måtte dra hjem fra jobb en time for tidlig på lørdag – 20 fæle minutter på bussen og fem minutter å gå. Det var visst min tur å få magesyken nå… Det er lenge siden jeg har hatt en så slapp søndag. Lå under dyna med sport på tv og kjæresten i andre enden av sofaen. Skal spare dere for detaljer.

I dag hadde jeg bestilt time på spa. Det passet ikke helt med helgas aktivitet, men formen var heldigvis så bra at jeg fikk brukt timen. Fikk gavekort hos kjæresten til jul på 1,5 times behandling hvorav en time var massasje og en halv time var ansiktsbehandling. Jeg trenger kanskje ikke si at det var deilig?! Muligens ekstra deilig siden jeg har vært syk. Virkelig noe man bør unne seg oftere. Hyggelig folk var det også der, så jeg kan anbefale Britannia Spa & Velvære.

2 tanker om “Min tur

  1. Høres ut som du fikk lønn for strevet haha. Heldigvis er ikke farrang noe man kan bli liggende med i mange dager. Man blir jo tom lissom. Men det er mange i år som kjenner det lenge etterpå har jeg hørt, magen min har iallefall ikke blitt bra ennå det snart er tre uker siden jeg hadde det..

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s