Words

Craft, photography, me

Alla dessa dagar som kom och gick inte visste jag att de var livet

2 kommentarer

Dagene går i ett for tiden… Jobbing med bachelor på dagtid og kveldene går jo helt av seg selv, gjerne i sofaen, foran tv og/eller med en pc i fanget. Når jeg skriver dette kjenner jeg at vi må bli flinkere til å gjøre andre ting. Å gå en liten tur for å få en pause i sofaslitingen for eksempel. Er det noen som har forslag til andre små ting vi kan gjøre for å komme oss litt opp av sofaen?

I kveld er kjæresten på øving og da er det litt lettere å gjøre noe annet, om enn ikke så spennende. Det ble med klesvask og kjøkkentjeneste. Har laget dobbel porsjon med granola, så har jeg en liten stund. Fikk merket glassene mine med min nye gammeldagse dymo også. Så fint!

2 tanker om “Alla dessa dagar som kom och gick inte visste jag att de var livet

  1. Åh, kjenner til det der. Dessverre så frister senga/sofaen alt for mye for tiden, men det er jo bare å sette seg ett mål!? To dager med kjærestetid i uka. To dager der dere prøver noe nytt! Kanskje?

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s