Words

Craft, photography, me

Gleder meg

4 kommentarer

Da er vinterferien i gang og i kveld skal jeg hente sønnen på flyplassen. Gjett om jeg gleder meg til en uke med kos, shopping og gøy sammen med ham! Bildet er fra Osloturen vår i sommer – et koselig bilde av oss, men er det mulig å se mer gravid ut uten å være det?! Haha. Får se om det blir noen heldigere bilder denne uken da 😉

4 tanker om “Gleder meg

  1. Så koselig da=) Blir sikkert ei fin uke! Har du fri også eller?

  2. Åh, så kos!! Vi skulle hatt enda ei uke fri 😉

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s