Words

Craft, photography, me

Treningsstopp

4 kommentarer

Siden mølla i kjelleren her plutselig stoppet (!) da jeg var i gang med intervallene mine sist søndag har det vært dårlig med trening. Jeg tenker at jeg bare må kle på meg å trene ute, men føttene mine blir til is før tanken er ferdigtenkt..! Så nå venter jeg på våren eller at borettslaget kjøper ny mølle eller at de får den gamle mølla til å virke igjen. Det er jo selvfølgelig annet jeg kan gjøre for å få trent, men det er tungt å komme i gang.

I kveld skal jeg kose meg med sjokolade, kaffe, strikking og tv (å prøve og ikke ha dårlig samvittighet) 🙂

4 tanker om “Treningsstopp

  1. Det er rart hvor skummelt forandring kan virke, eller umotiverende for å være konkret! Jeg har begynt å gått til og fra behandling hver uke nå og det samme med jobb om det passer seg. Det er så godt og jeg tenker at jeg bare må ut å gå mer når det er så fint vær =D Men er helt enig at det frister mer når det er vårlig rundt oss

    • Det er jo egentlig bare å kle på seg når man går ut og om man beveger seg med litt tempo blir man jo fort varm, men så kom det mer snø, åssaå, åsså… Ja,det fins så mange unnskyldninger 😉

  2. Ja, det ER tungt å komme i gang igjen…. Lykke til 😉

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s