Words

Craft, photography, me

Igjen…

6 kommentarer

Jeg hadde magesjau rett etter nyttår 2010, jeg hadde det for noen uker siden og nå har magen min slått seg vrang igjen – jeg som trodde det skulle gå minst 3 år mellom hver gang! I dag er jeg bedre og jeg har ikke spydd denne gangen, men det var ille nok. I går gikk det i Cola, potetgull og kjeks. I dag jobber kjæresten overtid og jeg er bedre – dog ikke helt bra – så da fant jeg ut at det var lov med engangspizza til middag (fortsatt ikke en vinner på middagsfronten). Nå håper jeg virkelig det blir 3 år til neste gang selv om det er mye «flott» på tv om dagene!

6 tanker om “Igjen…

  1. Uff da…. Håper det går bedre med deg i dag. Magesjau er ikke noe moro i det hele tatt.
    Riktig god bedring, også krysser vi fingrene for at det går mange år til neste gang 🙂

  2. Huff det er hardt når det står på, men heldigvis er det ikke lenge slikt kan stå på. Man kan spise drittmat for å få magen til å holde på ting. Ikke så veldig godt når man tenker på at det er lett at det kommer opp igjen, men man slipper iallefall dårlig samvittighet;)

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s