Words

Craft, photography, me

Min påske

6 kommentarer

Jeg har hatt en slik påske hvor man gjør absolutt ingenting! Altså, jeg har selvfølgelig gjort noe, men ingenting som har krevd noen form for fysisk anstrengelse. Bare strikking, godis, lesing, spill og god mat – det har vært deilig 🙂

Vi var hjemme de første dagene, men den siste helgen dro vi til foreldrene til kjæresten. Det var første gang jeg var i barndomshjemmet hans så jeg var litt spent, men det gikk fort over da vi kom dit. Vi holdt oss stort sett inne, men det var nydelig vær et par dager og da lurte vi oss ut på verandaen en tur. Derfra fikk jeg se en finfin utsikt og kreativ vedstabling! Hehe. Det eneste jeg har savnet i påsken er selvfølgelig sønnen, men sendte han en liten påskepakke og vet han har det bra, så det trøster meg ❤

6 tanker om “Min påske

  1. DEILIG! Slike dager er gull verdt i hverdagen, altså. Det er så deilig å ta seg tid til å ikke gjøre en dritt noen ganger. 🙂

  2. Det er godt å ha helt fri og bare ligge til lading stort sett! Masse kos i det så tviler ikke på at du har hatt det bra fordi=) Hvor er kjæresten din i fra da?

  3. SÅ deilig med fri uten planer! Selv var jeg endel i fysisk aktivitet, men det var jo frivillig, det ;)Så fint bilde!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s