Words

Craft, photography, me

Bokstjerner

8 kommentarer

Jeg har lenge hatt lyst å skaffe meg og å lese boken til Linnéa Myhre – Evig Søndag. Du kan tro jeg var glad for at jeg ikke hadde skaffet meg den da jeg fant ut at hun skulle komme til Trondheim for å lese litt fra boken, snakke litt å svare på spørsmål og ikke minst signere bøker.

Jeg møtte opp på Bookstars en halv time før start og drakk min første Chai Latte noensinne – blir ikke den siste! – mens jeg ventet på at det skulle starte. Det var veldig fullt der så jeg havnet nesten bakerst, men jeg hørte akkurat hva som ble sagt. Linnéa skal ha ros for at hun forteller så åpent om hva hun har vært gjennom og er med på å få sykdommen frem i lyset. Det ble en interessant og hyggelig liten time, så nå gleder jeg meg til å lese boken.

Bildet er lånt og linket.

8 tanker om “Bokstjerner

 1. Ah slike lesninger tror jeg at jeg ville likt godt=) Det er så spennende å få med seg forfatterens tolkning av sin egen bok på en måte. Riktig god helg!

  • Det var første, men ikke siste gang jeg var på en sånn tilstelning. Synes bare det kan være vanskelig å få vite om det…
   God helg til deg også 🙂

 2. Jeg har og lyst til å lese boken. Fulgte jo bloggen hennes og syns hun et knakende tøff.
  Skal se om jeg ikke får kjøpt meg den snart 🙂

 3. Åh, jeg er både litt for og imot å lese boken – tror den er innmari artig, sterk og berikende på en lærende måte, men jeg tror kanskje den kan bli litt for tøff for meg også. Jeg får så fort vondt, lever meg så alt for inn i sanne historier, og så blir jeg så lei meg veldig lenge. Kommer nok til å lese den til slutt. Linnea er sterk, morsom og tøff!

  • Det høres både godt og vondt ut, så jeg kan forstå at du kvier deg litt for å lese den. Håper nå likevel at du får gjort det en gang 😉

 4. Så STILIG!!!! Litt starstruck, da? 😉

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s