Words

Craft, photography, me

Karnas Arv

Legg igjen en kommentar

I påsken ble jeg ferdig med den tredje boken om Dina – Karnas Arv av Herbjørg Wassmo. Nesten like bra som den første boken jo!

Denne handler om sønnen til Dina og datteren hans – Karna – som vender tilbake til hjemplassen. Her er det utfordringer med jobb, kjæresterier og Karnas sykdom. Dina vender også hjem fra Berlin, noen som endrer hverdagen litt.

En bok som står langt over bok nummer to som jeg ikke fikk helt taket på. Trist å være ferdig med bøkene om den flotte damen Dina, men jeg er glad for å ha lest dem. Jeg er fortsatt glad i Wassmo og hun har skrevet flere bøker som dere nok får høre om etter hvert!

 

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s