Words

Craft, photography, me

Lammerester

4 kommentarer

Første søndagen i påsken hadde vi lammelår til middag og siden vi er bare to stykker ble det rester til mandag. Jeg tenkte det ville være lett å finne en fin oppskrift for rester av lammelår på Internett for det er jo ikke bare vi som ikke spiser opp hele. Jeg hadde rett angående at det fantes en del, men i de jeg leste skulle man enten bruke sky (noe vi ikke hadde tatt vare på) eller rødvin (jeg er ingen fan). Da måtte jeg finne på noe selv og bruke ting jeg hadde lyst på. Det ble noe slik som dette.

Rester av lammelår

Et par gulrøtter

En løk

Sopp

En pakke matfløte (3dl)

Litt hvetemel

Surr hakket løk og sopp i smør. Ha i hvetemel og litt vann – kok opp. Hell i fløten og ha i gulrøtter (i biter) og kjøttet. La dette koke til du synes det har kokt nok – gjerne over 10 minutter tenker jeg. Krydder trenger man ikke tenke på da kjøttet gjerne er godt krydret fra før av. Kan serveres med ris og/eller brød!

4 tanker om “Lammerester

  1. Mmmmmmm høres ut som ei skikkelig snaddergryte! Måtte vel bli bra det?? Jeg kanforresten ikke fordra vin av noe form, men rødvinssaus blir noe helt annet!! Hvordan går det med skole og jobb for tida da?=)

  2. Det så jo unektelig vedig godt ut.
    Ikke alltid man trenger oppskrift for å lykkes 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s