Words

Craft, photography, me

Nike Structure

6 kommentarer

Det ble nye løpesko på meg i går! Beste motivasjonen som finnes – selv om jeg ikke har brukt dem enda. Bruker de jeg kjøpte for rundt 1 år siden og de er kjempegode fortsatt, men siden jeg har brukt dem så mye ute vil jeg ikke bruke dem inne på mølla. Tenkte derfor å bruke de nye inne, men det spørs hvor lenge det holder… Når været er som det er og jeg har blitt så glad i å løpe ute kan det bli lenge til jeg løper inne igjen og jeg har jo lyst til å prøve nyskoene. Det blir nok noen turer ute med dem likevel 😉

Når jeg skulle kjøpe sko gikk jeg på Løplabbet siden det var der jeg var sist og fikk god hjelp og et bra inntrykk av butikken. Jeg fikk nesten like bra inntrykk denne gangen. I valget av sko ønsket jeg meg noen som lignet på de jeg hadde fra før av og av de jeg prøvde falt valget på Nike Structure 16. De satt på foten med en gang og de har farger jeg kan leve med – just like I wanted.

Jeg hadde jo en plan om å kjøpe meg en jakke jeg kunne løpe i samtidig, men fant ikke noe jeg ville ha. Mulig jeg må bestille det på nettet for jeg har sett et par plasser hvor de har sånn som jeg vil ha – med hull til tommelen. Hadde bare ønsket meg å prøve jakken og kjenne den før jeg kjøpte, men det blir vel en ordning. Om noen vet hvor jeg finner en tynn og vindtett jakke med tommelhull (gjerne litt vanntett også) er det bare å rope ut! 🙂

6 tanker om “Nike Structure

 1. Hmmm…. alle legger ut bilder av de nye joggeskoene de har kjøpt. Er det noen som prøver å fortelle meg noe? Hehe….
  Men de var kjempefine, og sikkert veldig gode 🙂

  • Hehe, føler du deg presset? Om du ikke liker å trene så er det jo fresht med et par fargerike joggesko likevel 😉

   • Ikke liker å trene? Hmmm…. Joda, men nei. Og nå sliter jeg litt med bekkenet så da blir det iallefall ikke.
    Men meg og joggesko? Jeg nesten hater joggesko. På meg selv altså. Det er jo ett nødvendig onde når man skal trene, men huff…. 😛

   • Hehe, jeg hater slike «gammeldagse» jogge sko, men de nye er jo fine 🙂
    Sjønner at trening kan være litt plagsomt for tiden, men du får ta det igjen om noen måneder!

 2. Knallfine! spesielt de med litt farge på;) Jeg og vil ha!! Men trenger spesielt joggesko til hverdagsbruk nå først.. Hvor har du sett da? XXL kanskje? Del gjerne bilder av hva du ønsker deg fremover

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s