Words

Craft, photography, me

Evig Søndag

5 kommentarer

Jeg måtte jo lese Evig Søndag av Linnéa Myhre så fort jeg var ferdig med boken jeg hadde på nattbordet, så jeg ble ferdig med den her om dagen. Evig Søndag er jo ikke så lang pluss at den er lettlest, så det gikk ganske radig selv om jeg stort sett bare leser på sengen.

Jeg har hørt folk si at de syntes boken var morsom i form av galgenhumor, dette opplevde ikke jeg. Kanskje fordi jeg kjente meg igjen i mange av de mørke tankene slik at jeg ikke så humoren i det… Jeg synes er det en trist bok hvor man ser at jeg-personen ikke har det bra og ikke takler livet. Absolutt verdt å lese.

Linnéa er ei tøff jente og boken omhandler et sårt tema. Jeg ønsker henne alt godt og håper hun får oppleve hvordan det er å være helt frisk<3

5 tanker om “Evig Søndag

  1. Jeg leste den, og jeg syntes det var bra gjort å skrive noe sånt, sånn at jeg kan skjønne litt mer sånne som ikke tenker som meg. Men den var så dyster at jeg ikke kunne lest mer enn ei sånn!

  2. Kanskje det var søsters du så på TV i går – jeg gjemte meg bak kamera, jeg 😉

  3. Leste den i fjor sommer, og synes den var veldig bra! Hun er virkelig flink 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s