Words

Craft, photography, me

Kremfresh

6 kommentarer

Jeg har helt forelsket meg i produktene fra Kremfresh den siste tiden. Det begynte med hårsjampo og balsam – siden har det blitt mer og mer. Produktene er laget i Norge med mest mulig naturlige ingredienser og uten parfyme. De er også mot dyretesting og har en mijøvennlig produksjon. Jeg synes det er et kjempebra konsept og anbefaler dere å prøve produkter derfra! På lørdag skulle jeg dit å kjøpe en krem og siden det var salg ble det pakke med krem og skrubb – ypperlig når sommeren nærmer seg 🙂

6 tanker om “Kremfresh

  1. Jeg har den oransje der, og den er bare HELT fantastisk! Åhh.

  2. Dette var noe helt nytt for meg. Hvor selges det da? Ser folk er enige med deg=)

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s