Words

Craft, photography, me

Lille meg

6 kommentarer

Pappa er og har alltid vært veldig interessert i foto. Da jeg var lita tok han bilder for avisen og eksperimenterte med å fremkalle bilder selv og ta bilde av alt mulig. Mange av bildene hans er lysbilder, men det er ganske slitsomt å se dem siden man må fram med både lerret og fremviser. Han har da kjøpt seg en lysbildescanner slik at han kan få alle bildene på PCen – hvor lurt er ikke det! Gleder meg sånn til å komme hjem i sommer å se på bildene. Han sender meg noen bilder, som dette av meg da jeg var lita. Var jeg søt eller? 😀

6 tanker om “Lille meg

  1. Nååå…. så søt du var. Og jeg syns nå faktisk du ligner litt på deg selv jeg da 🙂
    Artig å se på bilder fra gamle dager.

  2. Hihi, aaaw ser jo litt at det er deg her ja =) Viktig å ta vare på det gamle asså. Teknologien utvikler seg jo sånn at man ikke klarer å få brukt de lengre snart sikkert. Jeg har fått lagt over alle barndomsfilmene på dvd, for det er såå viktig å ha!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s