Words

Craft, photography, me

Snart ferdig!

4 kommentarer

Siden sist har jeg hatt min (forhåpentligvis) siste eksamen og levert inn bacheloroppgave! Nå er det bare muntlig fremføring igjen, så er jeg ferdig. Bare en uke til jeg er fredig med det jeg flyttet til Trondheim for å utføre. Bare en uke til jeg har fullført utdannelsen min og kan kalle meg ingneiør. YaY!

Flagg og vin fra 17. mai – sist jeg hadde fremme kameraet.

4 tanker om “Snart ferdig!

  1. Sjukt, sjukt herlig følelse sikkert! Hva skal du videre på ferden da? 😉 Lykke til med forberedelsene og feiringa, hehe

  2. Lykke til med innspurten 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s