Words

Craft, photography, me

De Dødes Tjern

Legg igjen en kommentar

Selv om jeg hatt det travelt med skolearbeid har jeg tatt meg tid til å lese litt på senga før jeg legger meg til å sove. Den siste boka jeg ble ferdig med er De Dødes Tjern av Bernhard Borge, eller André Bjeke som han egentlig heter. Fikk flere bøker av ham fra kjærestens mor så dere får nok høre om de også.

Jeg har sett filmatiseringen av boken flere ganger og synes den er strålende – elsker gamle sorthvitt-filmer. Derfor ville jeg gjerne lese boken og den skuffet ikke. Kanskje litt kjedelig før den kommer skikkelig i gang, men kjempespennende på slutten! Jeg synes også det er litt gøy å lese det litt gamle språket som blir brukt. Det er jo ikke så kjempegammelt, men man merker at det var en annen tid enn det er nå.

Kort og spennende bok som jeg virkelig anbefaler. Gleder meg til å leser mer André Bjerke!

 

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s