Words

Craft, photography, me

Hjemme!

6 kommentarer

Har hatt en kjempefin ferie i Berlin, men det er nå alltid godt å komme hjem igjen. Jeg tror vi har gått flere mil disse dagene da – Berlin er en stor by. Angret litt på at vi ikke lærte oss undergrunnen før en av de siste dagene, men på den andre siden så hadde vi jo ikke fått sett så mye og fått så mye trim om vi hadde tatt bane istede for å gå.

Jeg hadde en tanke om å blogge mens vi var der, men det går tydeligvis ikke an å komme inn her jeg skriver innlegg om man ikke er i Norge. Har også hørt at det ikke går an å kommentere fra andre land. Det er jo litt kjipt så jeg vurderer å bytte bloggplattform. Si gjerne i fra om dere har forslag til hvor jeg kan flytte!

Det kommer nok mer bilder fra turen etter hvert 🙂

6 tanker om “Hjemme!

  1. Hehe du er helt klart den peneste på bildet! Skikkelig glad og fin på tur. Huff tungvint og dumt at det ikke skal går ann da, jeg vet ikke så mye om sånt asså

  2. Så bra dere koste dere. Syns det er fint å gå disse byene på kryss og tvers jeg. Er så lite å se i tunnelene 😉 Men det er jo greit å kunne ta banene når man bet man skal fra A til B.

    Hvis du vurderer å bytte platform anbefaler jeg wordpress sin. Lett å navigere i, massevis av fine oppsett å velge, fin app (iallfall for iPhone) å blogge fra, gratis osv. Ja, også går det an å både blogge og kommentere fra utlandet 😀

    • Jeg er også glad i å gå, men det er jo veldig greit med bane om man skal litt langt og det blir mye gåing på destinasjonen 🙂

      Jeg har tenkt på wordpress og tror kanskje det blir det siden det er det jeg bruker nå bare gjennom ipulish. Takk for tips og omtale 😀

  3. Fin kjole 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s