Words

Craft, photography, me

Gjenferd

Legg igjen en kommentar

Det ble også tid til å lese Gjenferd av Jo Nesbø mens jeg var hos foreldrene. Snart er det blitt tradisjon å lese en bok av ham om sommeren. Får håpe mamma har skaffet seg den nye boken til neste sommer.

Jeg liker virkelig bøkene om Harry Hole. De er spennende, dramatiske og muligens en smule overdrevene, men det gjør liksom ikke noe – Hole er jo helt og overlever alt. Trodde jeg skulle bli nødt til å ta med meg boken til Trondheim for å lese den ferdig, men det gikk så fort å lese den at jeg til og med fikk begynt på en ny bok.

Jo Nesbø anbefales på det sterkeste!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s