Words

Craft, photography, me

Lille meg 2

Legg igjen en kommentar

Da jeg var hjemme hos foreldrene fikk jeg se alle lysbildene pappa hadde skannet. Herregud så mye rart! Hehe. Jeg fikk med meg en del bilder og mange av dem er fra jeg var lita. Veldig gøy siden det ikke finnes så mange bilder av meg som baby på papir. Jeg ser hvertfall at jeg var glad i å bli tatt bilde av, men det var jeg egentlig klar over fra før..! Gliser stort eller gjør meg til på de fleste bildene. Her er et eksmpel hvor det kan se ut som jeg tar skikkelig i, men egentlig tuller jeg bare.

Priceless!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s